Ανθρώπινο δυναμικό

 

 

Το έμψυχο δυναμικό της παιδικής κατασκήνωσης «Κ.Π. Νέας Χρυσής Άμμου» απαρτίζεται από ανθρώπους με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ήθους, πλήρη κατάρτιση και εξειδίκευση. Κυρίως όμως είναι άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά και προσφέρουν σε αυτά τον εαυτό τους.

Ο Αρχηγός της κατασκήνωσης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με πολυετή πείρα στον κατασκηνωτικό χώρο, άριστη διοικητική και παιδαγωγική κατάρτιση και οι Υπαρχηγοί και Κοινοτάρχες είναι έμπειρα στελέχη του χώρου.

Οι Ομαδάρχες μας είναι κυρίως φοιτητές αντίστοιχων σχολών. Κάθε δραστηριότητα (πισίνα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ,  ping-pong κ.λ.π) επιβλέπεται από εξειδικευμένα στελέχη και επιπλέον, η κατασκήνωση μας διαθέτει και ναυαγοσώστες πισίνας και ανοικτής θαλάσσης. Μόνιμο ιατρό και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό επι 24ώρου βάσεως.   Καθώς και το προσωπικό της γραμματείας, που είναι διατεθειμένο  έχοντας όλη τη καλή διάθεση, να σας βοηθήσει με τα διαδικαστικά για τη παραμονή του παιδιού σας στη κατασκήνωση και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό  μπορεί να  έχετε.